Varm Fondant
Pastöriserad komjölk och grädde (ursprung Frankrike), Salt, Mikrobiellt koaguleringsmedel, Mjölksyrabakterier och lagringsbakterier, Förstärkare: kalciumklorid. Annatto
Allergener Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos och mjölkprotein)
Våra produkter är inte märkta som GMO i enlighet med förordningarna 1829/2003EG och 1830/2003/EG. Vi följer reglerna för icke-närvaro av GMO med en gräns på 0,9% enligt EU-förordningarna 1829/2003 och 1830/2003.
Intyg om jonisering Vi intygar, baserat på garantier och intyg från våra leverantörer, att våra produkter, ingredienser och tillsatser: inte har genomgått behandling med jonisering i enlighet med dekret nr 2001-1097 av den 16/11/01.
Analys för:100g
Fett:31.6g
Protein:16.3g
Socker (g):0.5
Natrium (mg):1.2g
Energi Kcal:351
Energi KJ:1454
Format:Rund
Vikt:300g
Förpackning:Film på keramisk botten
Överförpackning:Papp
Lagringstemperatur:+2°C/+8°C